www.dolmanvlet.nl

22 januari 2009 en het heeft even op zich laten wachten maar hier is weer een stukje “laatste nieuws”

De “DOLAARD” is net voor de kerst en net voor de vorst weer terug gevaren naar zijn thuishaven aan het Brielse meer! Hij ligt er warmpjes bij! De Kabola voldoet en doet het perfect. Ik zelf heb aan boord het plafond in het stuurhuis voorzien van nieuwe bekabeling, 4 nieuwe geluidsboxen, geheel geïsoleerd (er zit namelijk geen isolatie tussen). De ruitenwisser motoren inclusief de regelunit en bekabeling zitten er in. Nu ben ik bezig alles weer af te werken. De bedoeling was om ook gordijnkoven te maken maar i.v.m. diverse zaken stel ik dat klusje nog maar even uit, ik heb het op de één of andere manier gewoon veel te druk! Wel zijn we op visite geweest bij Wim en Regina v.d. Heijden, zij zijn sinds afgelopen jaar de eigenaren van de 219 een 11.00 die heden de naam “NINIX” draagt. Wim heeft de Vlet achter zijn huis in een loods staan en kan daar lekker rommelen! Dat is iets waar ik wel wat jaloers op ben, zo’n loods direct achter je huis.

In het Pinksterweekend op zaterdag 30 en zondag 31 mei wordt op de Braassemermeer bij Passantenhaven “De Hemmen” weer de jaarlijkse “Gillissen-vaarders” bijeenkomst gehouden.

Ik hoop dat de Gillissen “Dolman” Vlet-vaarders in grote getale met hun schip hierheen kunnen komen!? Lijkt mij erg leuk en gezellig.

Bent u nog niet ingeschreven bij de Gillissen-vaarders of heeft u de berichtgeving gemist en u wilt zich inschrijven, kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen aan; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vraag dan aan Teun de Waard of hij u een inschrijfformulier toestuurt.

Het inschrijfgeld per schip bedraagt € 15,= Het liggeld bedraagt € 1,= per meter lengte, per nacht en er is geen toeristenbelasting verschuldigd. Het liggeld zal ter plaatse, door een ieder, afgerekend dienen te worden. Het wordt gewoon een gezellige dag met als afsluiting een gezamenlijk eten, waarbij we gezellig kunnen bijpraten, de laatste ervaringen uitwisselen, onderlinge schepen bekijken, enz. enz.

Groetjes,

John

Vletten