www.dolmanvlet.nl

Weer een paar erg interessante vermeldingen, zo heeft de Kruiser met bouwnummer 79 (de Chanel) een nieuwe eigenaar. Een week of 2 geleden krijgen we een aanmelding van de eigenaar van de 9.70, de 176 uit 1970, binnen hij was getipt op de website door een vriend van mij, (hij heeft in zuid Frankrijk in Villeneuve-les-Béziers een scheepswerf) Een toch wel opmerkelijke aanmelding want het schip is nog steeds bij de eerste eigenaar! Het schip ligt al enkele jaren in zuid Frankrijk. Mijn dank is daarom erg groot aan Kees Kroon (de tipgever).

Afgelopen dagen hebben we veel emailcontact met de zoon van degene die in 1977 de 1100 met bouwnummer 220 liet bouwen. De kans is groot dat we deze persoon eens gaan opzoeken omdat hij nog veel fotomateriaal heeft en veel details weet van dit exemplaar.

De Motor inbouw van de Possession 3 vordert, maar het betimmeren/isoleren/dubbelen van de vloer is een zeer tijdrovende klus, zo ben ik achter gekomen! Toch gaat het naar mijn zin en ik ben er van overtuigd dat deze klus een behoorlijke geluidsreductie gaat opleveren. Ik hou u op de hoogte. Spoedig komt er een update met wat foto's op de site.

Vletten