www.dolmanvlet.nl

Zondag 15 maart 2009

 

Ja, het is zover, de nieuwe website is afgelopen week online gegaan! Er moet nog wel erg veel worden aangepast maar daar zal de komende week hard aan worden gewerkt. Ook zal Michel bij alle schepen nog meerdere foto’s gaan toevoegen. Tja, we hebben allebei een vaste baan en doen dit website gebeuren voor de hobby er bij!

De afgelopen 4 weken zijn we druk geweest om de 9.70 van Michel weer helemaal strak te maken. De “Mijn Trots” stond in Wilnis in een mooie loods binnen. Hij is weer als nieuw, de foto’s komen spoedig op de website.

De Possession 3 is er al weer bijna klaar voor, nieuwe verstuivers, nieuwe V riem, kleppen gesteld, alle filterelementen vervangen, nieuwe en een reserve impeller dus laat vaarseizoen maar beginnen. Ik ga één dezer dagen het dekzeil er weer afhalen zodat we weer lekker kunnen gaan genieten, eind april net voor Koninginnedag gaan we een weekje op stap. Komende zomer staat en reis naar Parijs gepland, ik zal daar een uitvoerig verslag van maken. Het beloofd een bijzondere reis te worden zeker daar we er maar 4 weken de tijd voor hebben en we toch wel een dag of 3 - 4 in Parijs willen vertoeven. 

Vergeet u de Gillissendag op de Braasemermeer niet. Het zal toch erg leuk zijn daar met een aantal Dolmanvletten op rij te liggen.

Zoals gezegd zullen we komende week alle pagina’s op de website doorlopen en aanpassen.

Met vriendelijk vaargroet,

John Meijwaard

 

Vletten