www.dolmanvlet.nl

Tja, dan is ineens de vakantie al weer om! Broer Michel is nog een weekje onderweg, die zit ergens in Limburg. Wij hebben met onze Possession 3 het geplande rondje naar Parijs in 4 weken volbracht! MAAR ik moet eerlijkheidshalve wel toegeven dat dit erg ambitieus is geweest. In het kort de cijfers, donderdag 9 juli om 15.45 uur vertrokken vanaf de Vinkeveense plassen, zaterdagmiddag 18 juli om 16.00 uur lagen we vast in de jachthaven Arsenal in het hartje van Parijs, via de Marne, canal des Ardennes en Maas zijn we terug gevaren. Zondag 9 augustus om 16.00 lag ik weer op mijn vaste ligplaats. In totaal hebben we 1570 kilometer afgelegd.

Ik heb 190,5 motoruren genoteerd, 214 keer een sluis geschut. 6 ligdagen gehad (3 in Parijs). Er is slechts 678 liter diesel verstookt dat is 3,56 liter gemiddeld per uur en daar zit het verbruik van de Kabola ketel ook bij in! Het hele reisverslag compleet met foto's en stukjes film zal ik ergens in oktober/november op de website plaatsen.

Ik zag op het net "De Buizerd" een Dolman 11.00 die door de eigenaar ook wordt verhuurd! Daar ga ik eens contact mee zoeken want deze 11.00 kennen we nog niet. Het is er één met een dinette voorin. Verder ben ik begonnen een nieuwe introtekst te maken voor de pagina "jachtwerf ijselmeer" ook is ons vanuit de Gillissenvaarders gevraagd een nieuwe website te maken. Michel heeft in hoofdlijnen al een opzet gemaakt. Daar zal de komende maanden verder aan worden gewerkt.

Vletten